Jolien van Es

StartpaginaAlgemeen.html
TechniekTechniek2.html
Galerie
Contact & Infocontact.html
ExpositiesExposities2.html
 
 

Bovenstaande afbeeldingen zijn een greep uit de objecten die ik heb gemaakt. Een aantal is verkocht of is nog te koop. Mijn prijzen variëren van € 10,00 tot ± € 150,00 en liggen voornamelijk rond de € 75,00. Grotere objecten zijn uiteraard duurder. Bent u geïnteresseerd in een object, bel mij dan gerust voor een afspraak.


Over mijn werk.

Ik laat me graag inspireren door kunstwerken in musea en galerieën. Ook wissel ik graag van gedachten met collegae kunstenaars. Tijdens vakanties en werkbezoeken in Europese en Zuid-Amerikaanse landen heb ik veel inspiratie opgedaan. Ik laat me graag inspireren door natuurlijke groeiwijzen, organische overgangen en mooie lijnen. In mijn hoofd of als schets neem ik dit mee naar huis en werk dit later uit. Ik houd van mooie vormen. Deze mag abstract zijn, maar ik houd ook wel van herkenbaarheid.

De werkstukken die ik maak zijn periode gebonden. Soms heb ik een periode dat ik alleen bezig ben met het maken van bijvoorbeeld tulpen en wanneer ik geïnspireerd raak door een ander thema dan sluit ik het voorgaande thema af. Terugkomen op een thema doe ik bijna niet, tenzij er een specifieke vraag of belangstelling voor bestaat.

 

Galerie